EN

The 2018 AW collection marks a new beginning for SERTEES. This season we tell you a story about the mysterious medicine women of Hungary, the "FÜVESASSZONY". As the brand is deeply entwined with Hungarian folklore and traditions, this selection draws inspiration from the strong, intuitive women who appear in folk-tales with all their wisdom and healing power.

We envisioned this leather bag collection to be the fundamental base of your wardrobe with a classic, sophisticated design which edits out the excess from the previous collections to create luxurious and intelligent pieces.


HU

A SERTEES idei őszi-téli kampányával már a tőle megszokott színvonallal jelentkezik, mégis más ez a kapszulakollekció, mint az eddigiek. A márka vizíója olyan klasszikus és kifinomult bőrtáskák létrehozása volt, melyek a gardróbok örök kellékeivé válnak majd. Az idei kollekció darabjait a letisztult formaalakítás, illetve a mélyebb tónusú, érett színek jellemzik.
Inspirációjuk alapja mindig összefonódik a néprajzi hagyományokkal, a természet titokzatosságával és szeretetével, amit most áthat a füvesasszonyok misztériuma, bölcsessége és intuíciója.

A SERTEES koncepciója a történetmesélést helyezi fókuszba, olyan módon, hogy a magyar népi hagyományok tárgyi kultúráját és hangulatát igyekszik átültetni modern, letisztult vonalvezetésű, időtálló design tárgyakba.
A márka elnevezését a tervezőpáros családi emlékei ihlették, amely esszenciálisan utal inspirációjuk forrására is.

Olyan ikonikus tárgyak formálták legelső kollekciójukat, mint a zsírosbödön, a laposüveg és a különböző háztáji kellékek és finomságok.
A tervezőpáros végtelen lehetőséget látva a témában minden újabb kollekciójával tovább tágítja az inspirációs forrásait.
Kitekintve a természetbe, a szabad állattartásra, és a népmesékre, a slow design filozófiát követve valósítják meg újabb táskáikat és kiegészítőiket.